Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"
Агрономічної сільської ради

Виховуємо юних олімпійців.

Виховуємо юних олімпійців.

31 січня 2018 року у Бохоницькому ДНЗ «Дзвіночок» за підтримки ВФСТ «Колос» АПК України відбувся тематичний захід у рамках «Тижня фізичної культури» приуроченого ХХІІІ Олімпійським зимовим іграм 2018.

Проведення спортивних свят, Малих Олімпійських ігор взимку стало багаторічною традицією у нашому закладі.

Саме в час дошкільного дитинства відбувається становлення всіх систем організму, а одним із основних завдань, визначених Законом України «Про дошкільну освіту» є збереження та зміцнення фізичного, психічного і духовного здоров’я дитини, формування  навичок любові до занять спортом і веденню здорового способу життя.

У спортивному святі, організованому у формі космічної подорожі,  прийняли участь вихованці старшої групи «Сонечко» та працівники дошкільного закладу.

Діти ознайомились із планетами Сонячної системи із використанням горизонтального пластичного балету за методикою М. Єфименка. Інструктор з фізкультури Роберт А.Е., молодий фахівець, зуміла створити ігрові умови для успішного виконання вправ у змішаному режимі: діти політали на міжпланетному кораблі, відвідали усі планети Сонячної системи, познайомились із гостем з іншої Галактики. Повернувшись після цікавої подорожі, вони прийняли участь у Малих Олімпійських іграх на планеті Земля: діти змагались у швидкості, кмітливості та витривалості. Як завжди перемогла «дружба», але командний дух, що панував на святі, був відчутний всім присутнім.

Не обійшлося без подарунків. Вінницька районна організація ВФСТ «Колос» АПК України на чолі з Юсумбелі Р.А. подарувала дітям різноманітні м’ячі,  значки та зошити із олімпійською символікою. Отримані подарунки припали дітям до душі. Дякуємо за співпрацю!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *