Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"
Агрономічної сільської ради

конкурс

"Міні-город на підвіконні"

Вихователі та діти створили міні-городи, які дарують радість усім - від маленьких до великих. Протягом лютого та березня у нашому садочку проводилась пошуково-дослідницька діяльність під час якої малюки із задоволенням висівали насіння, висаджували цибулини, доглядали, спостерігали за їх ростом і розвитком та ще й мають смачні вітаміни до столу. Яка смачна зелена цибуля у дитсадочку...!

Городи на підвіконні в дитячому садку сприяють розвитку допитливості і спостережливості в дітей, вони допомагають краще пізнати життя рослин. Дана форма роботи дає можливість розширити уявлення малят про рослини, як живі організми, про умови, необхідні для їх росту і розвитку, розвивати естетичні почуття, уміння радіти красі вирощуваних рослин та результатом своєї праці. І все ж, не тільки достатком славляться грядки на вікні, а й можливістю живого спілкування з рослинами!

              За результатами конкурсу переможцями стали:

І місце - старша група "Краплинка" (вихователі Мельник Т.І. та Яропуд М.О.);

ІІ місце - середня група "Сонечко" (вихователі Волошенюк Л.Ф. та Павленко О.А); 

ІІІ місце - друга молодша група "Веселка" (вихователі Патула Г.В. та Сидорук Г.В), група раннього віку "Ромашка" (вихователі Соколовська О.Г., Павленко О.А., Яропуд М.О.)

               Вітаємо переможців!

  

  

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *