Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"
Агрономічної сільської ради

"Праця ефективний засіб формування предметно-практичної компетенції дошкільників"

У березня 2021 року в нашому ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"проведено педагогічну раду «Праця ефективний засіб формування предметно-практичної компетенції дошкільників».

Під час педагогічної ради вихователь-методист Патула Г.В., ознайомила із довідкою по тематичному вивченню «Організації трудової діяльності дітей в ДНЗ» та поінформувала про виконання рішень попередньої педради. Вихователь групи раннього віку Яропуд М.О., виступила перед колегами з доповіддю "Значення художньої праці для креативного та морального розвитку дошкільників"

Вихователь середньої групи Волошенюк Л.Ф., звітувала про свою роботу щодо використання різних видів праці у освітньому процесі дитячого садка. Педагог поділилась досвідом роботи із колегами, продемонструвавши напрацьовані матеріали у вигляді презентації

Мельник І.Г., директор ЗДО,виступила з інформацією  про хід атестації педагогічних працівників  Бохоницького ЗДО (ясла-садок) «Дзвіночок» у 2020- 2021 навчальному році, а Мартинюк О.В., практичний психолог ЗДО, ознайомила із результатами анкетування колективу та батьків про роботу педагогів, що атестуються.

Педагоги, що атестуються Яропуд М.О., Сидорук Г.В. та Патула Г.В., -  виступили  із творчими звітами та відео-презентаціями. 

 

За результати атестації педагогів у 2020—2021 навчальному році та на підставі рішення атестаційної комісії від 26.03.21 року, протокол №4 прийнято рішення:

  • Вихователю, вихователю-методисту Патулі Г.В. — встановити кваліфікаційну категорію «Спеціаліст першої категорії»;

  • Вихователю Сидорук Г.В. — встановити кваліфікаційну категорію «Спеціаліст другої категорії»;

  • Вихователю Яропуд М.О. — встановити кваліфікаційну категорію «Спеціаліст другої категорії».

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *