Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"
Агрономічної сільської ради

День МИРУ

Сьогодні, 21 вересня відзначається Всесвітній день миру. Мир-найвища цінність на Землі,найбільше щастя.В умовах миру і тиші люди мають можливість розвиватися,зростати,творити .Миру в усьому - миру в сім'ях, миру в серцях, миру в нашій рідній Україні.

Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. На вулицях спокійно, діти ходять до школи, садочка. Там, де підвалини міцні, безцінний дар миру може ніким особливо і не помічатися. Для тих, хто увесь час жив у світі благополуччя, ці слова нічого не значать. Їм важко оцінити ту величезну роль Міжнародного дня миру, де розриваються снаряди під вікнами  будинків.
Тому у час, коли в  рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров, цей день особливий. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. До відзначення цього свята колектив нашого садочка розпочав день з флешмобом "ПОДЯКА" у старшій групі "Веселка"

            

Наші маленькі діти, відповідально і серйозно підійшли до цього завдання! Адже в цей час дуже добре розуміють, що МИР , для українців - це найбажаніша мрія, це найзаповітніше бажання! Зараз, коли наша земля  здригається від страшних вибухів, коли ллються сльози горя та втрат, ми просимо в Бога сили для наших захисників, бо вони виборюють МИР для нас усіх!!! Вихователі провели заняття, бесіди, діти декламували вірші та співали пісні і щиро молилися за МИР! 

   

   
  Ми, велика родина Бохоницького ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"  бажаємо всім чистого і мирного  неба, тиші і спокою, віри і надії у перемогу.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *