Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"
Агрономічної сільської ради

Методична робота

"Проведення дослідно-експерементальної роботи з дітьми дошкільного віку" таку  тему мав семінар-практикум, який було проведено 13 лютого у нашому закладі. Метою семінару було підвищити рівень професійної компетентності вихователів щодо впровадження дослідницької діяльності у ЗДО.  Під час семінару вихователь-методист Патула Г.В ознайомила педагогів із умовами, які мають бути створені у закладі для розвитку дітей. Вихователь Сидорук Г.В. розповіла про "Спостереження в природі: зміст та особливості проведення", а Яропуд М.О. підготувала картотеку "Ігор та занять в природних умовах улітку й узимку"

 На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні  

Саме з цією метою у нашому закладі облаштовані різні осередки: город на підвіконні, дослідницькі куточки та квіткові клумби.

  

Практична частина заходу теж була насиченою та ілюструвала тему семінару: вихователі продемонстрували виготовлені КЕЙСБОКСИ, а асистенти вихователів сенсорні коробки для діток з ООП на природничу тематику, розповіли про принципи роботи та їх використання під час освітнього процесу.

На зображенні може бути: іграшка  Немає опису світлини.  Немає опису світлини.   

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *