Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"
Агрономічної сільської ради

Атестація педагогічних працівників 2023-2024 н.р.

    📚Атестація🖋️ - це крок до професійної майстерності педагога, досягти якої можливо за умови постійного вдосконалення, величезної працездатності, умінню адаптуватися до змін.

   11 березня 2024 р. у Бохоницький ЗДО «Дзвіночок» відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії. На педагогічній раді були присутні начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Ліна Дмитрівна Бровченко, заступник начальника відділу освіти Оксана Леонідівна Юрченко, колектив ЗДО та педагоги, що атестуються цьогоріч. 
Наші вихователі: Соколовська О.Г., Мартинюк О.В., Волошенюк Л.Ф., Павленко О.А., повно та яскраво проявилися в ході творчих звітів. Кожен із них продемонстрував свою методичну📝та фахову майстерність🧑‍🎓, вміння володіти аудиторією, вільно висловлюватися. Слід відзначити високий рівень оформлення матеріалів📑, які накопичені за атестаційний період педагогами у своїх мікрометод кабінетах 🗂️🗃️.

   

  

Вітаємо 🎉🎉🎉наших педагогічних працівників із успішним проходженням атестації та бажаємо їм творчих здобутків у подальшій професійній діяльності.


Дякуємо нашим  💛ЗСУ🩵 ,що маємо змогу працювати і навчати.
Працюємо задля Перемоги🕊️🕊️🕊️

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *