Бохоницький ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"
Агрономічної сільської ради

Новорічні свята

Група раннього віку "Веселка"

❄️🎄🎅Перше свято на якому малята разом з ведмедиком поринули у світ чарівних ігор та веселощів. Новорічний ранок був наповнений дивом, щастям, радісним сміхом та неповторними емоціями.❄️

  

https://www.facebook.com/100074779158719/videos/pcb.384434947392474/1041880793583728

Друга молодша група "Сонечко"

Новорічне свято🌠 - це завжди весело та незабутньо для кожної малечі🎄🎉.
У другій молодшій групі "Сонечко🌞" відбулось новорічне диво🎇✨️ "Загублений черевичок👢" .Головними героями новорічної казки були хлопчики - сніговички⛄️ та їжачки🦔, дівчатка - цукерочки🍬 та ялиночки🎄.  Дітки із захватом водили хороводи, співали, танцювали та розказували віршики, і  на кінець свята  отримали солодкі подарунки від Нового року🎁.

Середня група "Краплинка"

Жарти, музика і сміх, подаруночки для всіх, а ялиночка аж сяє, і з святом нас усіх вітає. Ось і сьогодні відбулося новорічне свято у групі "Краплинка".  Новий рік - це казкове свято для дітей та дорослих, на яке з великим нетерпінням чекають  всі. Це час подарунків, сюрпризів веселощів, коли довкола панує добра магія і чудеса.

   

   

Старша група "Ромашка"

Наближається Новий рік 2024 - свято, на яке з нетерпінням чекають багато дорослих і дітей. В старшій групі "Ромашка" відбувся святковий ранок, який подарував всім учасникам  незабутні враження, святковий настрій та теплі емоції.Щиро вітаємо всіх з прийдешніми новорічними святами.

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *